Zanadou

For the love of art...

Creativiteit biedt nieuwe perspectieven. Het inspireert, verbindt en stimuleert verandering. In dit tijdperk vol onzekerheden -van rappe digitale ontwikkelingen, ingewikkelde migratievraagstukken en voelbare klimaatverandering- willen weer terug kunnen vallen op die creativiteit.

Ter ontspanning. Als troost. Voor nieuwe energie. Maar ook: voor nieuwe manieren van kijken naar en het begrijpen van onze wereld. Ons publiek, hun wensen en hun manieren van consumeren veranderen echter ook. De culturele sector heeft daarom nieuwe ideeën nodig. Nieuwe ideeën over hoe het werk van kunstenaars en instellingen te organiseren, financieren, groeien en tonen.

Da Vinci Jenny

Wij geloven dat het antwoord ligt in het durven uitproberen van nieuwe manieren van werken. In nieuwe businessmodellen. In het op nieuwe manieren betrekken en binden van publiek. En in het aantrekken van nieuw en diverser talent. Samenwerken met professionals van verschillende disciplines, achtergrondenen sectoren. Die out-of-the-box durven denken en de mainstream opvattingen durven challengen over wat kunst & cultuur zou moeten zijn. Die vóóruit denken, nieuwe wegen durven inslaan, de toekomst tegemoet.

Zanadou viert deze forward-thinking professionals. Door inspirerende voor-beelden een podium te geven, door nieuwe en spannende mogelijkheden te onderzoeken, door carrières te verrijken en door de juiste mensen aan de juiste instellingen te koppelen.